Reacția lui Igor Dodon, privind cheltuielile de anul trecut a vilei prezidențiale de la Condrița
Full Article 2 minutes read

Reacția lui Igor Dodon, privind cheltuielile de anul trecut a vilei prezidențiale de la Condrița

Pentru întreținerea vilei prezidențiale de la Condrița s-au făcut unele cheltuieli, dar s-au făcut și unele economii. Este reacția liderului Partidului Socialiștilor (PSRM) Igor Dodon, după ce secretarul general al administrației prezidențiale, Andrei Spînu, a declarat că, anul trecut, s-au făcut unele cheltuieli nejustificate pentru reședința respectivă – cum ar fi 75 de mii de lei pentru internet și televiziune și 50 de mii de lei pentru întreținerea havuzului.

„Au fost și cheltuieli, au fost și multe economii, așa cum se întâmplă cu întreținerea unor instituții complexe. Președintele Igor Dodon a făcut enorm de mult pentru reparația clădirii centrale și pentru organizarea infrastructurii Președinției. Să demonstreze și doamna Maia Sandu că poate face ceva, să își respecte măcar unele promisiuni electorale”, a declarat Carmena Sterpu, purtătoarea de cuvânt a liderului PSRM, pentru NM.

Amintim că jurnaliștii au fost invitați pe 10 martie la vila de la Condrița, unde au avut acces liber inclusiv în interiorul reședinței. Secretarul general al președinției Andrei Spînu a declarat că, anul trecut, din bugetul de stat s-au cheltuit 2,4 mln de lei pentru întreținerea acestei vile. Acesta a precizat că este de părere că unele cheltuieli nu sunt justificate, cum ar fi suma de 75 de mii de lei pentru internet și televiziune sau 50 de mii de lei pentru havuz.

Potrivit acestuia, în 2021, suma va fi de două ori mai mică.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: