Regiunea Odesa, atacată din nou cu rachete. O clădire a fost distrusă
Full Article 1 minutes read

Regiunea Odesa, atacată din nou cu rachete. O clădire a fost distrusă

În dimineața zilei de 11 iulie, trupele ruse au lansat un nou atac cu rachete asupra regiunii Odesa. Forțele aeriene ucrainene afirmă că ar fi fost vorba de șapte rachete, potrivit Pravda.

Serghei Bratciuc, coordonatorul Centrului național al forțelor de rezistență, Odesa, a menționat că una dintre rachete a lovit o clădire. Deocamdată nu sunt informații privind numărul victimelor, iar pagubele provocate până acum încă nu au fost estimate.

Alarma aeriană a fost declanșată la ora 10:53.

Amintim că pe 1 iulie, în oraşul Sergheevca din regiunea Odesa, a fost atacată cu rachete o clădire cu 9 etaje și o bază de odihnă. Procuratura regională din Odesa a raportat că 19 persoane au fost ucise în urma atacului. Tot atunci, mai mulți angajați ai Centrului de reabilitare pentru copii de la Sergheevca, care se află în proprietatea Republicii Moldova, au fost afectați. Ministra Sănătății Ala Nemerenco a spus că 5 colaboratori ai Centrului au fost răniți și unul a decedat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: