Regiunile Odesa și Nikolaev au fost atacate cu rachete. Ar fi mai mulți răniți, inclusiv un copil
Full Article 1 minutes read

Regiunile Odesa și Nikolaev au fost atacate cu rachete. Ar fi mai mulți răniți, inclusiv un copil

Trupele ruse au lansate mai multe rachete asupra regiunii Nikolaev și Odesa, potrivit presei din Ucraina. 

În dimineața de 16 mai, în orașul Nikolaev din Ucraina au fost auzite mai multe explozii. Potrivit presei din țara vecină, trupele ruse au lansat mai multe atacuri asupra cartierelor civile, cu ajutorul sistemelor de rachete. Conform informațiilor preliminare, a ars un automobil și un salon de mobilă. Cel puțin un om a fost rănit, potrivit Ukrainskaya Pravda.

În regiunea Odesa, o rachetă a lovit o bază de odihnă, informează portalul Dumskaya ( „Думская„). Canalele ucrainene de Telegram scriu că a fost văzut fum în regiunea Belgorod-Dnestrovsk a Odesei.

Ulterior, autoritățile locale au precizat că a fost atacat, din nou, podul deja avariat din Dnestrovsk, dar și un „obiect de infrastructură cu destinație turistică”. Potrivit primelor informații, au avut de suferit doi adulți și a fost grav rănit un copil mic. Informația este în curs de verificare.

Regiunile Odesa și Nikolaev au fost atacate cu rachete. Ar fi mai mulți răniți, inclusiv un copil Regiunile Odesa și Nikolaev au fost atacate cu rachete. Ar fi mai mulți răniți, inclusiv un copil Regiunile Odesa și Nikolaev au fost atacate cu rachete. Ar fi mai mulți răniți, inclusiv un copil

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: