Republica Moldova suspendă traficul aerian cu Italia. Autoritatea Aeronautică Civilă a emis o directivă în acest sens
Full Article 1 minutes read

Republica Moldova suspendă traficul aerian cu Italia. Autoritatea Aeronautică Civilă a emis o directivă în acest sens

Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) a emis o directivă prin care se suspendă operațiunile de transport aerian dintre Republica Moldova și Italia, se anunță într-un comunicat al instituției.

„Se suspendă operațiunile de transport aerian comercial efectuat prin curse regulate sau neregulate între Republica Moldova și Republica Italiană”, a anunțat AAC. De asemenea, „se suspendă transporturile aeriene în interes propriu între Republica Moldova și Republica Italiană”

Mai mult, operatorilor aerieni li se interzice îmbarcarea pasagerilor spre Republica Moldova, cu escală, din Republica Italiană, Republica Populară Chineză, Republica Islamică Iran și Republica Coreeană.

Directiva intră în vigoare la data de 12 martie, orele 00:00 și este valabilă până pe 31 martie, ora 23:59, cu posibilitatea de prelungire.

Menționăm că marți, 10 martie, compania aeriană Air Moldova a anunțat că suspendă toate zborurile spre/din Italia în perioada 12 martie 2020 – 31 martie 2020 (cu probabilitatea extinderii restricțiilor). Reprezentanții instituției au precizat că măsurile sunt luate pentru prevenirea răspândirii coronavirusului de tip nou – COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: