Restricții de circulație în capitală: Moldova, vizitată de premierul Belgiei. Pe ce străzi se vor deplasa coloanele oficiale
Full Article 2 minutes read

Restricții de circulație în capitală: Moldova, vizitată de premierul Belgiei. Pe ce străzi se vor deplasa coloanele oficiale

Pe 3 aprilie va fi limitat temporar accesul în anumite locuri publice din Chișinău. În același timp nu se va permite temporar desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor. Se întâmplă în legătură cu vizita premierului Belgiei în Republica Moldova. Restricțiile de circulație sunt valabile în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale.

Primăria Chișinău a anunțat că miercuri, 3 aprilie, va fi limitat temporar accesul persoanelor în anumite locuri publice din capitală. Măsura este luată de poliție, în contextul vizitei oficiale în Republica Moldova a prim-ministrului Belgiei Alexander De Croo.

Delegația oficială va vizita Guvernul și Parlamentul Republicii Moldova.

Astfel, în intervalul orelor 08:00 – 18:00 va fi limitat temporar accesul publicului pentru desfășurarea întrunirilor, manifestărilor în masă, lucrărilor de reparație a drumurilor și tăiere a arborilor, în perimetrul străzilor pe unde se vor deplasa coloanele oficiale. Cele din urmă se vor deplasa în perimetrul următoarelor străzi:

  • Dacia, în perimetru: Aeroportul Internațional Chișinău – str. Ciuflea;
  • Ciuflea, în perimetru: bd. Dacia – bd. Ștefan cel Mare și Sfânt;
  • Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul: str. Ciuflea – str. I. Creangă;
  • Piața Marii Adunări Naționale;
  • Ion Creangă, în perimetru: Calea Ieșilor – str. Eugen Coca;
  • Sfatul Țării, în perimetrul: str. Mitropolit Dosoftei – str. 31 August 1989;
  • Maria Cebotari, în perimetru str. Mitropolit Dosoftei – str. 31 August 1989.

„Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze cerințelor polițiștilor, să manifeste răbdare și disciplină, fără abateri de la Regulamentul circulației rutiere”, se arată în declarația autoritățile locale.

Prim-ministrul Belgiei Alexander De Croo efectuează o vizită de lucru în Republica Moldova pentru a avea o întrevedere cu președinta Maia Sandu. După întâlnirea Maiei Sandu și Alexander De Croo, cei doi lideri vor avea o discuție cu un grup de elevi de la mai multe licee din capitală despre viitorul european al Moldovei. Evenimentul se va desfășura la Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creangă” din Chișinău, între orele 15:30 și 16:30.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: