„Revin cetățenii noștri și pleacă cetățenii ruși”. Moldovenii din Federația Rusă vor reveni cu o cursă charter în această seară
Full Article 2 minutes read

„Revin cetățenii noștri și pleacă cetățenii ruși”. Moldovenii din Federația Rusă vor reveni cu o cursă charter în această seară

Moldovenii din Federația Rusă vor reveni cu o cursă charter, astăzi, 21 martie. Anunțul a fost făcut de premierul Ion Chicu în cadrul unei conferințe de presă după ședința Centrului Unic de Comandă de gestionare a crizei provocate de virusul COVID-19.

„În țară continuă revenirea cetățenilor de peste hotare. Este vorba despre mai multe rute charter din câteva țări. Astăzi, revin cetățeni din Federația Rusă. Revin cetățenii noștri și pleacă cetățenii ruși de la noi. La aeroport este organizat acest lucru. Pe parcursul zile de azi și de mâine vor mai fi câteva rute”, a spus Ion Chicu.

„Cetățenii noștri, mai ales dacă vorbim despre copii, studenți, au tot suportul din partea Ministerului Afacerilor Externe de a reveni în țară. Este important să comunicați despre acestă dorință, mă refer la copii și studenți în primul rând, și noi vom acorda tot suportul. În rest, pentru toți cetățenii Republicii Moldova, care se află peste hotare, vă rog să vă abțineți de la călătorii”, a mai precizat premierul.

Menționăm că ambasada Federației Ruse în Republica Moldova a anunțat că două rute charter Chișinău-Moscova vor fi operate astăzi seara.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: