România: A început maratonul de vaccinare non-stop. Oamenii stau la coadă ca să se imunizeze
Full Article 2 minutes read

România: A început maratonul de vaccinare non-stop. Oamenii stau la coadă ca să se imunizeze

În capitala României, București, a început maratonul vaccinării. Astfel, în acest weekend, șase centre de vaccinare vor fi deschise non-stop, iar de la primele ore, oamenii au venit în număr mare pentru a se imuniza, transmite digi24.

Peste o mie de persoane au fost vaccinate în primele două ore ale maratonului de vaccinare din București, iar în decursul zilei de astăzi au fost imunizate aproape 3.500 de persoane.

„Bucureștenii se vaccinează: 3.362 de persoane vaccinate în primele 2 ore, din care 1.084 în cadrul Maratonului pentru viață!”, au anunțat autoritățile pe pagina de Facebook RO Vaccinare.

Acțiunea a început vineri la ora 8.00 și ține până luni dimineață.

La activitățile de vaccinare pot participa toate categoriile eligibile (12+) pentru administrarea dozei 1, dozei 2, dozei 3 (suplimentare) și a dozei de booster, conform instrucțiunilor CNCAV.

Evenimentul promovează beneficiile și importanța vaccinării împotriva COVID-19, inclusiv pentru femeile însărcinate, într-un moment extrem de dificil din punct de vedere epidemiologic pentru România și poate constitui un punct de pornire pentru acțiuni similare la nivel național, potrivit mesajului postat pe pagina RO-Vaccinare.

Procesul de vaccinare pentru persoanele planificate în aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor deja existente.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: