Doi bărbați au ars într-o casă din raionul Soroca: Erau lucrători ai stânei din sat
Full Article 2 minutes read

Doi bărbați au ars într-o casă din raionul Soroca: Erau lucrători ai stânei din sat

Doi bărbați au decedat într-o locuință din raionul Soroca. Aceștia erau lucrători ai unei stâne din satul Vîsoca. Potrivit materialelor cauzei, casa în care locuiau cei doi a luat foc în circumstanțe necunoscute. Incendiul a avut loc în dimineața zilei de 15 decembrie.

În jurul orei 07:10, Poliția din Soroca a fost anunțată că s-a produs un incendiu într-o casă din satul Vîsoca, raionul Soroca. Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Soroca, Svetlana Talpă, proprietarul locuinței în care locuiau cei doi bărbați era și stăpânul stânei din sat.

„În circumstanțe necunoscute s-a incendiat domiciliul ce aparține unui bărbat de 57 de ani locuitor al satului Vîsoca din raionul Soroca, care a fost oferit pentru trai lucrătorilor stânei din sat pe care ultimul o administrează”, a declarat Talpă.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, la fața locului au intervenit o echipă de salvatori, iar arderea a fost localizată către ora 08:10. De cealaltă parte, incendiul a fost lichidat complet către ora 10:17.

Bărbații, în vârstă de 57 și 59 de ani, erau locuitori ai raioanelor Sîngerei și Dondușeni.

Cauza incendiului și alte date urmează a fi stabilite.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: