Evadare din curtea Judecătoriei Hîncești. Doi deținuți au scăpat de sub nasul polițiștilor
Full Article 2 minutes read

Evadare din curtea Judecătoriei Hîncești. Doi deținuți au scăpat de sub nasul polițiștilor

Doi tineri au evadat de pe teritoriul Judecătoriei raionului Hîncești. Unul din ei fusese anterior condamnat de prima instanță pentru jaf, iar cel de-al doilea aștepta decizia primei instanțe, fiind cercetat penal pentru furt. Ambii au fost preluați de la Penitenciarul nr.13, acolo unde se aflau în detenție. Polițiștii din Hîncești solicită ajutorul cetățenilor pentru a-i găsi pe ce doi. 

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Hîncești, Cristina Vicol, a menționat că este vorba despre Pascari Alexei, în vârstă de 17 ani, și Solomențev Alexei, de 20 ani. Ambii sunt originari din raionul Hîncești.

Potrivit reprezentantului Poliției, cei doi au evadat din curtea Judecătoriei raionale Hîncești.

Contactat de NM, purtătorul de cuvânt al Adminsitrației Naționale a Penitenciarelor Mihail Rotaru a precizat că cei doi indivizi fuseseră preluați de la Penitenciarul nr.13, acolo unde se aflau în detenție.

Aceștia au fost luați de către o escortă a Ministerului de Interne, pentru a fi aduși în fața instanței din Hîncești.

„Unul dintre ei fusese anterior condamnat de prima instanță pentru jaf, iar cel de-al doilea era doar încarcerat la Penitenciarul nr. 13 și aștepta decizia primei instanței, fiind cercetat penal pentru furt”, a comunicat Rotaru, pentru NM.

Reprezentanții Poliției din Hâncești menționează că Pascari Alexei era îmbrăcat în pantaloni scruți de culoare negră, maiou de culoare albă și ghete – negre. Solomențev Alexei era în pantaloni și maiou de culoare albă.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: