(FOTO) Incendiu puternic într-un apartament din capitală. Doi oameni au murit, iar unul a ajuns la spital
Full Article 1 minutes read

(FOTO) Incendiu puternic într-un apartament din capitală. Doi oameni au murit, iar unul a ajuns la spital

În dimineața zilei de 28 februarie pompierii din capitală au fost alertați pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un apartament de pe strada Alba Iulia din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 05:37.

La fața locului au fost îndreptate 4 echipaje de salvatori și pompieri. Ajunși, aceștia au stabilit că flăcările au cuprins mai multe bunuri materiale dintr-o odaie a apartamentului cu suprafața de 50 m2.

În timpul intervenției, pompierii au reușit să evacueze din interiorul locuinței o femeie în vârstă de 74 de ani, care a fost preluată de serviciul de asistență medicală urgentă.

Totodată, angajații IGSU au extras două persoane decedate, un bărbat și o femeie în vârstă de 73 de ani și 54 de ani.

Incendiul a fost lichidat către ora 05:56. Cauza și circumstanțele producerii incendiului urmează a fi stabilite ulterior.

Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 18 situații de risc.

(FOTO) Incendiu puternic într-un apartament din capitală. Doi oameni au murit, iar unul a ajuns la spital

IGSU


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: