Motorina devine mai scumpă decât benzina. Noi prețuri la carburanți 
Full Article 40 second read

Motorina devine mai scumpă decât benzina. Noi prețuri la carburanți 

Potrivit noilor date prezentate astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, motorina a devenit mai scumpă decât benzina. Și dacă cea din urmă continuă să se ieftinească, atunci prețul motorinei crește a doua zi la rând. 

Un litru de benzină va costa mâine 25 de lei și 72 de bani, cu 15 bani mai puțin decât azi.

Pe când pentru un litru de motorină șoferii vor scoate din buzunar 25 de lei și 74 de bani, cu 5 bani mai mult decât astăzi.

Motorina devine mai scumpă decât benzina. Noi prețuri la carburanți 

anre.md

Amintim că ultima dată motorina a fost mai scumpă decât benzina în primăvară curent.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: