Motorina devine mai scumpă decât benzina. Noi prețuri la carburanți 
Full Article 40 second read

Motorina devine mai scumpă decât benzina. Noi prețuri la carburanți 

Potrivit noilor date prezentate astăzi de Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică, motorina a devenit mai scumpă decât benzina. Și dacă cea din urmă continuă să se ieftinească, atunci prețul motorinei crește a doua zi la rând. 

Un litru de benzină va costa mâine 25 de lei și 72 de bani, cu 15 bani mai puțin decât azi.

Pe când pentru un litru de motorină șoferii vor scoate din buzunar 25 de lei și 74 de bani, cu 5 bani mai mult decât astăzi.

Motorina devine mai scumpă decât benzina. Noi prețuri la carburanți 

anre.md

Amintim că ultima dată motorina a fost mai scumpă decât benzina în primăvară curent.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: