Premier Energy așteaptă oferte pentru procurarea energiei electrice în perioada 2020-2021
Full Article 50 second read

Premier Energy așteaptă oferte pentru procurarea energiei electrice în perioada 2020-2021

Compania „Premier Energy S.R.L lansează procesul solicitării de oferte pentru procurarea energiei electrice pentru perioada următoare. Potrivit unui comunicat publicat în data de 11 februarie, producătorii și furnizorii sunt invitați să participe la procesul de procurare a necesarului de energie electrică, inclusiv a energiei de echilibrare, pentru perioada contractuală începând cu data de 01.04.2020.

Faza inițială reprezintă expunerea intenției și disponibilității de livrare a energiei electrice. La acest proces poate participa orice furnizor / producător de energie electrică interesat, expediind până la data de 24.02.2020, în adresa întreprinderii scrisoarea de intenție, completată conform formularului-model, care conține și setul de documente necesar.

Despre lansarea procesului sunt informați furnizorii / producători titulari de licență din sectorul energiei electrice a Republicii Moldova și furnizori, potențiali ofertanți din Ucraina.

De asemenea, compania a publicat o listă cu 34 de companii – potențiali furnizori de energie electrică. Printre acestea sunt și două întreprinderi ucrainene.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: