„PSRM este un partid democratic, însă nu va da curs invitației lansate de PDA”. Dodon a dezvăluit planurile socialiștilor pentru scrutinul prezidențial
Full Article 1 minutes read

„PSRM este un partid democratic, însă nu va da curs invitației lansate de PDA”. Dodon a dezvăluit planurile socialiștilor pentru scrutinul prezidențial

„Partidul Socialiștilor (PSRM) este, de asemenea, un partid democratic, însă nu va da curs invitației Platformei Demnitate și Adevăr (PDA)”. Declarația a fost făcută astăzi, 14 noiembrie, de președintele Igor Dodon, după ședința Consiliului Republican al PSRM, cu privire la inițiativa PDA de a înainta un singur candidat, neafiliat politic, la scrutinul prezidențial din acest an din partea „forțelor veritabil democratice”.

Președintele Igor Dodon, care a participat astăzi, 14 ianuarie, la ședința Consiliului Republican al PSRM, a declarat că „mai este timp” până la alegerile prezidențiale, iar PSRM nu a luat încă o decizie privind numele candidatului pe care îl va susține. Acesta a mai menționat că, dacă inițiativa va fi aprobată de parlament, campania electorală ar putea începe pe 8 septembrie.

„PSRM va avea, probabil, candidatul său, de asemenea apolitic, da?”, s-a adresat Dodon președintei legislativului, Zinaida Grecianîi. „Desigur”, a răspuns aceasta și a adăugat: „Și va fi cel mai bun”.

Amintim că astăzi, 14 ianuarie, liderul PDA, Andrei Năstase, a îndemnat „forțele veritabil democratice” din Republica Moldova să identifice și participe la următoarele alegeri prezidenţiale cu un singur candidat comun, neafiliat politic.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: