Recean va efectua săptămâna viitoare o deplasare la București. Este prima vizită externă a prim-ministrului
Full Article 1 minutes read

Recean va efectua săptămâna viitoare o deplasare la București. Este prima vizită externă a prim-ministrului

Prim-ministrul Republicii Moldova Dorin Recean va efectua, pe 1 martie, o vizită de lucru la București. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Guvernului Daniel Vodă.

„Premierul Recean a avut o conversație telefonică cu omologul său, premierul României, Nicolae Ciucă, în cadrul acesteia a primit o invitație de a întreprinde o vizită la București. Astfel, săptămâna viitoare, pe data de 1 martie, premierul Republicii Moldova va efectua vizita. Despre detalii și informații suplimentare din vizită urmează să comunicăm în modul corespunzător. Vorbim despre agenda bilaterală, subiecte prioritare care sunt pe agendă”, a precizat Daniel Vodă.

De menționat că deplasarea lui Dorin Recean în România va fi prima vizită externă pe care o va efectua în calitate de prim-ministru al Republicii Moldova.

Amintim că, recent, premierul a spus că  Moldova va avea o relație prioritară cu Bucureștiul. „România ne-a ajutat enorm, extrem de mult”, declară prim-ministrul.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.


If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: