(VIDEO) Lovit pe trecerea de pietoni. Un bărbat a fost spitalizat în urma unui accident produs în centrul Chișinăului
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Lovit pe trecerea de pietoni. Un bărbat a fost spitalizat în urma unui accident produs în centrul Chișinăului

Un bărbat de 31 de ani a fost lovit de o mașină chiar pe o trecere de pietoni din capitală. Accidentul s-a produs pe 21 martie, pe str. Pușkin din Chișinău. Potrivit poliției, victima a fost transportată la spital. Întâmplarea nefericită a fost surprinsă de o cameră de bord. 

Contactată de NM, ofițerul de presă al poliției capitalei Nina Dubovca a precizat că accidentul a fost înregistrat la ora 11:44 pe strada Pușkin din capitală.

„Un bărbat de 44 ani la volanul unei mașini Dacia a lovit un bărbat de 31 ani, care preliminar traversa strada regulamentar.  Victima a fost transportată la spital.  Alte circumstanțe urmează a fi stabilite”, a precizat Dubovca.

Amintim că, în ajun, poliția a publicat un video-adresare către pietoni, cu recomandări pentru a evita accidentele. Datele arată că cel mai des, pietonii sunt accidentați anume pe trecerile de pietoni, în timp ce traversează strada regulamentar.

În perioada 01.01-19.03.2023, pe teritoriul țării, s-au produs 86 de accidente rutiere cu implicarea pietonilor aflați pe spațiile destinate circulației acestora. În urma acestora, au murit 3 persoane, iar 91 au suferit traumatisme.

Din cauza traversării neregulamentare, s-au produs 39 accidente rutiere soldate cu 5 persoane decedate și 36 persoane rănite.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: