Ziua paznici, noaptea hoți. Trei tineri din Leova şi Cantemir ar fi spart cel puțin patru mașini
Full Article 2 minutes read

Ziua paznici, noaptea hoți. Trei tineri din Leova şi Cantemir ar fi spart cel puțin patru mașini

Trei tineri, cu vârstele cuprinse între 20 și 22 de ani, originari din raioanele Leova şi Cantemir, sunt cercetați penal pentru furt din interiorul mașinilor. Aceștia locuiau și munceau în municipiul Cahul în calitate de vânzători şi paznici ai unui magazin. Potrivit poliției, indivizii au spart cel puțin patru mașini.

Suspecții acționau pe timp de noapte. Potrivit oamenilor legii, indivizii spărgeau geamurile automobilelor sau descuiau mașina cu șurubelnița și sustrăgeau acumulatoare, casetofoane, seturi de chei, pompe electrice și alte accesorii auto. 

În urma acțiunilor întreprinse de polițiștii din Cahul, în noaptea de 25 spre 26 februarie, tinerii au fost reținuți în flagrant delict. Asupra acestora au fost depistate bunuri dobândite din activitatea ilegală.

În urma perchezițiilor la domiciliile suspecților, polițiștii au depistat și ridicat mai multe bunuri care ar fi fost furate.

Tinerii sunt cercetați în libertate, iar dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă amenzi de la 15 000 la 100 000 lei, între 180 și 240 de ore de muncă neremunerată în folosul comunităţii sau de la 2 la 7 ani de închisoare.

Cahul: Ziua munceau, iar noaptea spărgeau automobile și furau ce găseau în interior.
Vezi ce riscă:https://politia.md/ro/content/cahul-ziua-munceau-iar-noaptea-spargeau-automobile

Publicată de Poliția Republicii Moldova pe Sâmbătă, 27 februarie 2021

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: