Rusia amenință Ucraina că armata rusă va lovi în centrele decizionale, inclusiv la Kiev
Full Article 2 minutes read

Rusia amenință Ucraina că armata rusă va lovi în centrele decizionale, inclusiv la Kiev

Ministerul Apărării al Federației Ruse a spus că armata rusă va lovi în centrele decizionale, inclusiv la Kiev, dacă armata ucraineană va continua să încerce să lovească și să saboteze pe teritoriul Federației Ruse, scrie Interfax.

Până acum, armata rusă s-a abținut să facă acest lucru, a declarat miercuri purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konașenkov.

„Vedem încercări de sabotaj și lovituri ale trupelor ucrainene asupra obiectelor de pe teritoriul Federației Ruse. Dacă astfel de cazuri vor continua, atunci Forțele Armate ale Federației Ruse vor lovi în centrele decizionale, inclusiv la Kiev, de la care armata Rusiei s-a abținut până acum”, a spus Konașenkov.

Armata rusă a declarat că au distrus peste o sută de elicoptere ucrainene de la începutul operațiunii militare. „În total, de la începutul operațiunii militare speciale, au fost distruse 130 de avioane, 103 elicoptere, 244 de sisteme de rachete antiaeriene, 447 de vehicule aeriene fără pilot”, a spus reprezentantul Ministerului rus al Apărării.

Potrivit acestuia, au fost distruse și 2.173 de tancuri și alte vehicule blindate de luptă, 243 de lansatoare de rachete multiple, 937 de artilerie de câmp și mortiere, precum și 2.082 de unități de vehicule militare speciale.

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: