„Să ne abținem în această perioadă să mergem în grupuri la cimitire”. Chicu, despre Paștele Blajinilor
Full Article 1 minutes read

„Să ne abținem în această perioadă să mergem în grupuri la cimitire”. Chicu, despre Paștele Blajinilor

Paștele Blajinilor nu va fi amânat, dar autoritățile solicită cetățenilor să respecte măsuri de protecție împotriva infecției COVID-19. Despre acest lucru a anunțat premierul Ion Chicu în cadrul unui briefing de presă.

„Acest eveniment nu va fi amânat, dar luând în calcul riscul major de contaminare a populației sunt stabilite instrucțiuni pentru a diminua acest risc. Foarte mult va depinde de modul cum în acele zile va fi comportamentul cetățenilor. Noi contăm și pe suportul bisericii”, a spus Chicu.

„Venim cu un mesaj pentru cetățeni ca să ne abținem în această perioadă să mergem în grupuri la cimitire. Trebuie să fim responsabili. Din păcate, am ambii părinți decedați, dar nu voi merge nici pe 7 și nici pe 8. Rog toți oamenii responsabili să mențină această atitudine și să mergem atunci când riscul va fi minimizat”, a mai spus premierul.

Menționăm că până în prezent, în Republica Moldova au fost confirmate 7725 de cazuri de COVID-19, dintre care 4278 de pacienți s-au însănătoșit, iar 283 au decedat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: