Sala care ar fi trebuit să găzduiască concursul Eurovision, transformată într-un spital de urgență
Full Article 1 minutes read

Sala care ar fi trebuit să găzduiască concursul Eurovision, transformată într-un spital de urgență

Sala de concerte din Rotterdam, care ar fi trebuit să găzduiască concursul Eurovision, a fost transformată într-un spital de urgență pentru a ajuta Olanda să lupte cu infecția COVID-19, transmite The New York Times

Sursa citată informează că sala are o capacitate de 680 de paturi, iar luni au început lucrările de instalarea a primelor 88 de paturi. Astfel, la mijlocul lunii aprilie, sala va găzdui persoanele infectate de coronavirus sau de alte boli, care au nevoie de îngrijire, dar nu trebuie să fie internate într-un spital.

Acest lucru ar trebui să contribuie la diminuarea presiunii asupra spitalelor din Olanda, unde numărul infecțiilor cu coronavirus a crescut rapid de când primul caz a fost raportat pe 27 februarie. În total, în Olanda au fost înregistrate 11 750 de cazuri de infectare cu COVID-19 și 864 de decese.

Menționăm că în sala de concerte Ahoy din Rotterdam urma să aibă loc concursul Eurovison 2020, care însă a fost anulat din cauza răspândirii coronavirusului. Este pentru prima dată în istoria de 64 de ani a Eurovision, când evenimentul este suspendat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: