Savurează reduceri de până la 15% la Aquacity Vara Vara cu Moldindconbank și Mastercard
Full Article 2 minutes read

Savurează reduceri de până la 15% la Aquacity Vara Vara cu Moldindconbank și Mastercard

Savurează vacanța chiar alături de casă, la prețuri răcoritoare! Cu Moldindconbank și Mastercard ai reduceri de până la 15% la Aquacity Vara Vara, un enorm parc de distracții, cu cel mai mare bazin cu valuri din Europa.

Tot de ce ai nevoie pentru a savura un sejur relaxant la piscină, cu reducere de 7%, este să deții sau să deschizi un card Mastercard, emis de Moldindconbank, în perioada promoției (6 iulie – 30 septembrie). Mai mult, dacă ești posesorul unui card PudraCard, Platinum sau World Elite, te bucuri de reducere de 15%.

Bucură-te din plin de atmosfera incendiară și oferta exclusivă, alege cardul Mastercard ca metodă de plată pentru biletele de intrare online, pe varavara.md sau direct la casieriile complexului. Reducerea este valabilă pentru achitarea cu cardul fizic Mastercard, cât și digital, cu Apple Pay și Garmin Pay. Profită!

Aquacity Vara Vara reprezintă 40 000 de metri pătrați de pură încântare. Aici, amatorii de senzații tari vor avea parte de valuri artificiale de până la 2 metri, ca să te simți ca pe litoralul oceanului. Aici sunt amenajate și zone speciale de joacă pentru copii, tobogane de diferite înălțimi, iar pentru cei care preferă o odihnă mai retrasă, sunt disponibile bungalouri confortabile.

Pentru mai multe detalii despre promoție accesează micb.md sau mastercard.md

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: