Scafandrii continuă căutările cadavrului fetiței de 12 ani din Anenii Noi, care s-ar fi înecat în Nistru (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Scafandrii continuă căutările cadavrului fetiței de 12 ani din Anenii Noi, care s-ar fi înecat în Nistru (VIDEO)

În dimineața zilei de 26 februarie, scafandrierii IGSU au reluat lucrările de căutare subacvatică pentru a găsi corpul minorei de 12 ani care s-ar fi înecat în râul Nistru în localitatea Speia, raionul Anenii Noi, pe 23 februarie. Lucrările au fost suspendate pe timp de noapte.

Pe parcursul zilei de azi, o echipă de 8 salvatori, echipați cu scanerul specializat pentru depistarea persoanelor, vor cerceta, în continuare, apele râului Nistru, la adâncimea de 12 m.

Potrivit salvatorilor, timp de 4 zile, misiunea salvatorilor se desfășoară în condiții dificile, cum ar fi curenții puternici de apă, vizibilitatea redusă, precum și depunerile de gheață. Mai mult, la fața locului, pentru acordarea asistenței rudelor îndurerate, lucrează psihologii din cadrul IGSU.

Pe parcursul zilei de ieri, salvatorii și scafandrii din cadrul Direcției regionale căutare salvare nr.1 și salvatorii subdiviziunii din Anenii Noi au efectuat lucrări subacvatice pe o suprafața de 150 mii metri pătrați.

Potrivit IGSU, minora în vârstă de 12 ani, s-ar fi înecat pe 23 februarie, în timp ce se afla pe gheața subțirea a râului Nistru, din apropierea satului Speia. Circumstanțele cazului sunt investigate de organele de drept.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: