Schimbări în conducerea Fondului de Investiții Sociale din Moldova. Anunțul ministrului Infrastructurii
Full Article 1 minutes read

Schimbări în conducerea Fondului de Investiții Sociale din Moldova. Anunțul ministrului Infrastructurii

Oxana Isac a fost numită în funcția de director interimar al Fondului de Investiții Sociale din Moldova (FISM). De asemenea, Dumitru Ududovici a fost demis din funcția de director adjunct al fondului. Anunțul a fost făcut pe 9 septembrie, de ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu.

„Am semnat ordinul de numire a dnei Oxana Isac în funcția de director interimar al fondului. Anterior, dumneaei a deținut funcția de șef Direcție dezvoltare comunitară și management programe. De asemenea, am semnat ordinul de eliberare a dlui Dumitru Ududovici din funcția de director adjunct al fondului”, a menționat Spînu.

Fondul de Investiţii Sociale din Moldova (FISM) este un proiect creat cu suportul Băncii Mondiale și al țărilor donatoare, cu scopul de a contribui la implementarea Strategiilor Naționale de Dezvoltare în Moldova prin împuternicirea comunităţilor sărace şi a instituţiilor lor în gestionarea necesităţilor prioritare de dezvoltare.

În 2020, prin Hotărîrea Guvernulu, FISM a fost desemnat drept  entitate responsabilă de evaluarea şi inițierea desfăşurării proiectelor de renovare/construcţie/dotare a instituțiilor de învăţămînt beneficiare ale proiectelor finanțate din sursele alocate în baza Legii bugetului de stat pentru anul 2021.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: