Se răresc rândurile Partidului Democrat? 3 primari și 2 consilieri anunță că aderă la Pro-Moldova
Full Article 2 minutes read

Se răresc rândurile Partidului Democrat? 3 primari și 2 consilieri anunță că aderă la Pro-Moldova

Un grup din trei primari și doi consilieri din raionul Dondușeni au anunțat că părăsesc Partidul Democrat din Moldova (PDM) și vor susține grupul parlamentar Pro-Moldova. Un document în acest sens a fost publicat joi, 20 februarie, de către Andrian Candu, pe pagina sa de Facebook.

Într-o declarație comună, aceștia anunță că la baza deciziei a fost „lipsa de poziție și determinare” de care a dat dovadă actuala conducere a PDM. Mai mult, consilierii și primarii îi acuză pe fruntașii formațiunii că ar duce „o politică nocivă și în detrimentul statului”.

„Condamnăm cu vehemență faptul că fruntașii partidului promovează o agendă ascunsă și total diferită de cea a țării și a cetățenilor, punând pe primul pas interesele personale”, au mai scris aceștia.

La rândul său, Andrian Candu a scris că apreciază curajul și determinarea colegilor din raionul Dondușeni.

Apreciem determinarea și curajul colegilor din raionul Dondușeni, care au ales să muncească activ, să se dedice țării și…

Geplaatst door Andrian Candu op Donderdag 20 februari 2020

Amintim că miercuri, 19 februarie, un grup de șase deputați, în frunte cu Andrian Candu, a anunțat că părăsesc PDM și vor înființa un nou grup parlamentar.

Joi, într-o conferință de presă, Andrian Candu a anunțat noua denumire a blocului politic – PRO Moldova.

Susțineți-ne cu un LIKE la pagina noastră de Facebook.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: