Ședința CSP, din nou amânată din lipsă de cvorum. Motuzoc: „Societatea să își facă concluzii”
Full Article 1 minutes read

Ședința CSP, din nou amânată din lipsă de cvorum. Motuzoc: „Societatea să își facă concluzii”

Ședința Consiliului Superior al Procurorilor (CSP) a fost amânată pentru 15 februarie. Anunțul a fost făcut pe 8 februarie de președinta Consiliului Angela Motuzoc, din lipsa cvorumului. 

Pe lângă Motuzoc, la ședință au fost prezenți procurorii Constantin Șușu, Eduard Varzar și Inga Furtună. În format online a fost prezentă reprezentanta din rândul societății civile Lilia Potîng și din partea Președinției Svetlana Balmuș, precum și Dorel Musteață.

Motuzoc și-a îndemnat colegii, absenți de la ședință, să arate respect față de membrii Consiliului.

„Situația devine din ce în ce mai neclară, în această situație societatea nu poate decât să își facă concluzii. Trebuie să vă informez că din nou ordinea de zi, pregătită pentru ședința de astăzi, este amânată și va fi luată în considerare pe 15 februarie, la ora 09:00”, a comunicat Motuzoc.

Ea a mai spus că sunt măsuri disciplinare care ar putea fi aplicate în ședința din 15 februarie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: