Ședința Parlamentului, fără comuniști și socialiști. Ce subiecte vor examina deputații? (DOC)
Full Article 1 minutes read

Ședința Parlamentului, fără comuniști și socialiști. Ce subiecte vor examina deputații? (DOC)

Deputații s-au întrunit, pe 7 octombrie, în ședință plenară. Conform documentului publicat pe site-ul Legislativului, pe ordinea de zi sunt șase proiecte de legi. În sala de plen sunt 60 de deputați. Fracțiunea Comuniștilor și Socialiștilor boicotează ședința.

Deputații vor dezbate în lectura a doua proiectele de modificare a Legii privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar, Legii cu privire la Autoritatea Națională de Integritate și Legii privind declararea averii și a intereselor personale, precum și cel de modificare a Codului de executare al Republicii Moldova.

În prima lectură, va fi dezbătut proiectul de lege pentru modificarea Acordului de împrumut dintre Republica Moldova și BERD privind realizarea lucrărilor de construcție și reabilitare a drumurilor.

Pe ordinea zi mai figurează proiectele de hotărâre privind desemnarea unui membru și vicepreședinte al Consiliului de administrație al CNPF și privind demisia unui deputat în Parlament.

Amintim că socialiștii și comuniștii boicotează ședința Parlamentului, în semn de protest față de reținerea lui Alexandr Stoianoglo.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: