(LIVE) Ședința Parlamentului. Deputații vor examina, în procedură de urgență, modificarea Legii bugetului de stat
Full Article 1 minutes read

(LIVE) Ședința Parlamentului. Deputații vor examina, în procedură de urgență, modificarea Legii bugetului de stat

Deputații din Parlamentul Republicii Moldova s-au întrunit pe 25 noiembrie în ședință plenară. Aceștia vor examina, în procedură de urgență, modificarea Legii bugetului de stat pentru anul curent.

Biroul permanent al Legislativului a aprobat, în ședința de ieri, proiectul ordinii de zi a ședințelor plenare din perioada 25 noiembrie – 3 decembrie curent.

Deputații vor examina, astăzi, în procedură de urgență, modificarea Legii bugetului de stat pentru anul curent, la cererea prim-ministrului Natalia Gavrilița, în scopul neadmiterii sistării livrării gazelor naturale.

De asemenea, vor fi dezbătute proiectele legii bugetului de stat pentru anul 2022, legii bugetului asigurărilor sociale de stat pentru anul viitor, legii fondurilor asigurărilor obligatorii de asistență medicală pe anul 2022, precum și politica fiscală și vamală.

În lectura a doua vor fi examinate mai multe proiecte, inclusiv, cu privire la investigarea accidentelor și incidentelor în transporturi, cu privire la ajutorul social,  privind compensarea cheltuielilor pentru consumul gazelor naturale și modificarea Codului navigației maritime.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: