Șeful adjunct al Inspectoratului Național de Investigații, Igor Zglavuță, pleacă din sistem 
Full Article 2 minutes read

Șeful adjunct al Inspectoratului Național de Investigații, Igor Zglavuță, pleacă din sistem 

Șeful adjunct al Inspectoratului Național de Investigații al IGP Igor Zglavuța părăsește sistemul poliției. Un anunț în acest sens a fost făcut de Zglavuța, pe 4 iulie. 

Pe o rețea socială, Igor Zglavuța menționează că a depus o cerere de demisie, după 25 de ani de activitate în structurile de forță.

„Las în urmă 25 de ani dedicați structurilor de forță, ani în care mi-am dat toată abnegația pentru a lupta cu criminalitatea și a spori siguranța oamenilor în propria casă și țară. M-am străduit să fiu un exemplu de conduită și de responsabilitate pentru colegii mei”, a scris el.

Șeful adjunct al Inspectoratului Național de Investigații, Igor Zglavuță, pleacă din sistem 

Facebook/Igor Zglavuta

Igor Zglavuța a devenit cunoscut în spațiul public în noiembrie 2020. Atunci, el a fost rănit în urma reținerii bărbatului care a luat ostatici trei copii și o femeie în satul Mereni, raionul Anenii Noi.

Un alt caz la care a participat Zglavuța se referă la o situație din martie 2021, atunci când un tânăr a împușcat două minore în satul Holercani din raionul Dubăsari. Polițiștii au reușit să-l rețină pe tânăr cu ajutorul lui Igor Zglavuța care și-a pus viața în pericol în timpul operațiunii. Potrivit canalului de Telegram Ungureanu 112, ofițerul a sărit pe capota automobilului condus de suspectul care era înarmat.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: