Șeful Poliției de Frontieră a învins coronavirusul? A participat la o întâlnire cu un oficial român
Full Article 2 minutes read

Șeful Poliției de Frontieră a învins coronavirusul? A participat la o întâlnire cu un oficial român

Șeful Poliției de Frontieră, Corneliu Groza, se pare că a învins coroanvirusul de tip nou. În dimineața zilei de 7 mai, acesta a participat la o întâlnire cu Victor-Dumitru Mariniuc, șeful Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, se arată într-un comunicat publicat de Poliția de Frontieră.

Întâlnirea a avut loc cu ocazia sosirii în Republica Moldova a convoiului format din 20 de camioane cu echipament sanitar, donat de guvernul României. Șeful IGPF a mulțumit poporului român pentru susținerea cetățenilor Republicii Moldova în lupta cu infecția de tip Covid-19.

„Ne bucurăm de o colaborare frumoasă între cele două state și acest fapt o demonstrează atât gestul nobil din partea României la care asistăm astăzi, cât și conlucrarea excelentă la frontiera comună. Sperăm că parteneriatul nostru existent la hotarul moldo-român să cunoască succese pe diferite segmente de activitate, dar și am încrederea că prin eforturi comune ne va reuși să trecem cu bine greutățile pe parcursul perioadei pandemice”, a menționat Groza.

🛂 În punctul de trecere a frontierei Leușeni, șeful Poliției de Frontieră Corneliu Groza a fost parte a delegației…

Geplaatst door Poliţia de Frontieră op Donderdag 7 mei 2020

La frontiera moldo-română pentru călători sunt deschise traficului: PTF Leușeni, PTF Sculeni și PTF Giurgiulești-Galați.

Amintim că, pe 10 aprilie, președintele Igor Dodon a confirmat că șeful Poliției de Frontieră, Corneliu Groza, a fost testat pozitiv cu COVID-19.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: