„Servea” copiii din parc cu dulciuri otrăvite. Fetiță de 2 ani – spitalizată, suspecta – reținută
Full Article 2 minutes read

„Servea” copiii din parc cu dulciuri otrăvite. Fetiță de 2 ani – spitalizată, suspecta – reținută

Un copil de doi ani a ajuns la spital, după ce ar fi fost servit în parc cu dulciuri otrăvite. Suspectă este o femeie în vârstă de 34 de ani, care se află la evidența medicului psihiatru și narcolog. Până a fi reținută, ea ar fi reușit să ofere mai multor copii dulciuri otrăvite. Cazul a avut loc la Tiraspol, pe 9 aprilie, anunță Ministerul de Interne nerecunoscut din stânga Nistrului.

Potrivit sursei citate, o familie tânără se plimba cu fiica lor de 2 ani într-un parc din Tiraspol. La un moment dat, fetița s-a distanțat de părinții ei, iar când a revenit ținea în mână o chiflă, din care reușise să muște. Părinții s-au alertat în momentul în care au simțit mirosul puternic care venea de la chiflă primită de fiica lor de la o persoană necunoscută. Mai mult, aceștia ar fi observat granule suspecte, de culoarea albastră.

Aceștia au identificat femeia care a oferit chifla copilului lor. În acel moment, ea ar fi împărțit dulciuri otrăvite și altor copii. Familia a imobilizat femeia și a solicitat poliția, scrie sursa citată.

S-a dovedit că femeia de 34 de ani, care a „servit” copiii din parc cu dulciuri otrăvite are 34 de ani. Ea se află la evidența medicului psihiatru și narcolog.

Copilul de 2 ani a fost internat la Institutul Mamei și Copilului, fiind suspecție la otrăvire cu otravă pentru șoareci.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: