Serviciul ucrainean de comandă taxi Uklon și-a oprit activitatea în Moldova
Full Article 2 minutes read

Serviciul ucrainean de comandă taxi Uklon și-a oprit activitatea în Moldova

Serviciul ucrainean de comandă taxi online Uklon anunță că își sistează temporar activitatea în Republica Moldova. Decizia a fost luată în contextul războiului din Ucraina – declară sursa.

Reprezentanții serviciului din țara noastră declară că de astăzi își opresc pentru o perioadă activitatea.

„Prieteni, noi mulțumim fiecăruia dintre voi pentru călătoriile efectuate împreună și pentru susținerea pe care am primit-o. În contextul situației create în Ucraina, din păcate suntem nevoiți să anunțăm oprirea temporară a serviciului Uklon în Moldova, din data de 17 martie 2022. Cu siguranță, o să ne întoarcem”, se arată într-o declarație a serviciului.

 

De menționat că serviciul ucrainean de taxi și-a început activitatea la Chișinău pe 6 decembrie 2021. Atunci, se anunța că Republica Moldova a devenit prima țară în care serviciul a fost lansat ca parte a extinderii sale internaționale.

Serviciul permitea comanda unei mașini din aplicație în trei clicuri. Pasagerul alegea modalitatea de plată – cu cardul sau numerar, precum și clasa de mașină – standard, confort sau serviciu de livrare. La comanda „Standard” venea o mașină de la clasa A la C. Clasa „Confort” prevedea autoturisme de categoria C în stare bună și a celor de categoria B, dotate cu un aparat de aer condiționat și un portbagaj de dimensiuni mai mari.

De asemenea, clienții puteau utiliza opțiuni suplimentare precum: o mașină cu șofer nefumător, transportul unui animal sau al bagajelor în salonul mașinii.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: