Servicul vamal îndeamnă cetățenii să evite punctul de trecere Sculeni și Albița. Care este cauza?
Full Article 50 second read

Servicul vamal îndeamnă cetățenii să evite punctul de trecere Sculeni și Albița. Care este cauza?

Serviciul Vamal al Republicii Moldova îndeamnă participanții la traficul transfrontalier să evite punctul de trecere Sculeni și Albița. Asta pentru că partea  partea română a demarat lucrări de reabilitare a birourilor vamale de frontieră Sculeni și Albița.

„Estimând că timpii de traversare a frontierei vor crește, atât pentru călători, cât și pentru transportatorii de mărfuri, pentru a veni în sprijinul persoanelor care nu se supun controlului sanitar-veterinar și pentru siguranța alimentelor, Serviciul Vamal al Republicii Moldova și Direcția Generală a Vămilor din România sugerează utilizarea de rute alternative, cum ar fi punctele de trecere a frontierei Costești-Stânca, Lipcani-Rădăuți Prut, Cahul-Oancea, Giurgiulești-Galați”, menționează Serviciul vamal.

În prezent, posturile vamale de frontieră Sculeni-Sculeni, Leușeni-Albița și Giurgiulești-Galați sunt incluse în lista posturilor de inspecție la frontieră în care sunt organizate controale sanitar-veterinare și pentru siguranța alimentelor, urmând a se face demersuri pentru includerea postului vamal Costești-Stânca în această listă.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: