Sezonul reducerilor de iarnă la centrul auto Hyundai Moldova
Full Article 2 minutes read

Decembrie este cea mai magică lună a anului. A venit timpul să aveți grijă de starea de spirit a celor dragi și, bineînțeles, să nu uitați și de Dumneavoastră!

Special pentru Dumneavoastră, Centrul Auto Hyundai Moldova a pregătit o serie de oferte de preț avantajoase.

În perioada 1 decembrie – 15 ianuarie, centrul auto Hyundai Moldova anunță sezonul reducerilor și cadourilor de iarnă!

La achiziționarea unui dintre automobile disponibile în stoc, veți primi o reducere garantată și o serie de bonusuri plăcute.

Hyundai Santa FeBeneficiu 3 500 €
Nu este nimic mai important decât să petreci timpul cu familia și prietenii. Santa Fe vă oferă ocazia perfectă de a vă bucura de toate momentele prețioase alături de cei dragi. Oricând și oriunde.

Hyundai H1Beneficiu 1 500 €
Design interior bine gândit, caracteristici confortabile la prețuri accesibile și mult spațiu de depozitare – Hyundai H-1 va deveni cel mai bun însoțitor al Dumneavoastră oriunde veți pleca.

Sezonul reducerilor de iarnă la centrul auto Hyundai Moldova

Hyundai Creta Beneficiu 500 €
Hyundai Creta face dorința să devină realitate datorită calităților sale excepționale și echipamentelor bogate. Este încăpător și versatil, confortabil și practic, sigur și dinamic. Prin urmare, nu ezitați! Alegeți Creta și plecați în cea mai dorită călătorie!

Hyundai AccentBeneficiu 250 €
Accent s-a stabilit ca un vehicul fiabil, practic și fără pretenții pentru călătoriile de zi cu zi în oraș și nu numai. Hyundai Accent a fost creat pentru clienții care apreciază nu numai eleganța în automobilele compacte, ci și capacitatea de a impresiona pe ceilalți.

Vă asțeptăm zilnic la Centrul Auto Hyundai Moldova
Mun. Chișinău, str. Calea Moșilor, 5/1
Tel: (022) 800 888

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: