Sheriff Tiraspol s-a calificat în grupele Ligii Europa. Când va avea loc tragerea la sorți 
Full Article 1 minutes read

Sheriff Tiraspol s-a calificat în grupele Ligii Europa. Când va avea loc tragerea la sorți 

Sheriff Tiraspol s-a calificat al doilea an consecutiv în grupele Ligii Europa, după ce a învins în retur echipa KÍ Klaksvík, scor 2-1 (1-1 în tur).

Tiraspolenii au obținut a 50-a victorie în Europa, iar Luvannor a marcat golul cu numărul 150 al Sheriffului în cupele europene.

Tragerea la sorți pentru grupele Europa League va avea loc vineri, 1 septembrie, de la ora 16.00.

Pentru Sheriff, meciul cu KÍ Klaksvík a fost al 161-lea în cupele europene.

În ediția din acest an a cupelor europene, Sheriff a mai jucat 2 etape preliminare de Champions League. În primul tur a trecut de Farul Constanța (România) cu scorul general de 3-1: 0-1 în deplasare și 3-0 (după prelungiri) la Tiraspol. Iar în turul 2 a fost eliminată de campioana Israelului, Maccabi Haifa, după 1-0 acasă și 1-4 (1-2), în prelungiri, în deplasare. De asemenea, Sheriff a trecut în turul 3 preliminar al Ligii Europa de gruparea BATE Borisov, 5-1 acasă și 2-2 în deplasare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: