Sheriff Tiraspol se desparte de antrenorul Iurii Vernidub care se află pe linia de front în Ucraina 
Full Article 1 minutes read

Sheriff Tiraspol se desparte de antrenorul Iurii Vernidub care se află pe linia de front în Ucraina 

Antrenorul principal al Sheriff din Tiraspol, Iurii Vernidub, a reziliat contractul cu clubul de fotbal. O informație în acest sens a apărut pe pagina oficială a clubului pe 8 iunie.

„În legătură cu circumstanțele actuale și la cererea specialistului ucrainean Iurii Vernidub, conducerea FC Sheriff și antrenorul principal al clubului au încetat cooperarea prin acordul comun al părților”, se arată într-un comunicat al clubului.

Vernidub a devenit antrenorul principal al clubului Sheriff Tiraspol la începutul anului 2021. În toamna lui 2021, a condus-o pe Sheriff în faza grupelor din Liga Campionilor și primăvară – în competiția europeană, unde a jucat în turul eliminatoriu al Ligii Europa.

La câteva zile de la începerea războiului în Ucraina, Vernidub s-a oferit voluntar în armata ucraineană. „M-am născut în Ucraina, locuiesc în Ucraina și vreau să-mi exprim sprijinul pentru poporul ucrainean care a suferit în atacul rusesc din această dimineață. Sunt mândru de oamenii care ne apără țara”, a scris atunci antrenorul.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: