Și-a trimis fratele la nuntă în locul lui. Isprava unui fotbalist suedez care a ratat propria sa nuntă, de dragul unui nou contract
Full Article 1 minutes read

Și-a trimis fratele la nuntă în locul lui. Isprava unui fotbalist suedez care a ratat propria sa nuntă, de dragul unui nou contract

A ratat propria nuntă, de dragul unei înțelegeri cu clubul suedez Malmö. Este vorba de atacantul din Sierra Leone, Mohamed Thurai, care a spus că și-a trimis fratele la propria sa nuntă, după ce Malmö i-a cerut jucătorului să sosească cu o zi înainte de termen.

Thurai a decis să nu spună clubului despre căsătoria sa, dar a venit cu un plan datorită căruia a putut să participe la două evenimente simultan: a organizat o ședință foto de nuntă în avans și i-a cerut fratelui său să-l înlocuiască la ceremonia în sine.

„Am făcut poze înainte. Deci se pare că am fost acolo când nu eram acolo. Fratele meu m-a reprezentat la nuntă. Acum voi încerca să-mi trimit soția la Malmö ca să poată fi mai aproape de mine. Ea va locui aici, cu mine”, a spus fotbalistul.

Mohamed Thurai a mai declarat că va pleca în luna de miere după ce va câștiga campionatul suedez.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: