(DOC) SIS a mai blocat un site, care promova informații false, incita la ură și război
Full Article 40 second read

(DOC) SIS a mai blocat un site, care promova informații false, incita la ură și război

Serviciul de Informații și Securitate (SIS) a blocat încă un site care promovează informații false – rubaltic.ru.

Prin Ordinul Directorului Serviciului de Informații și Securitate Nr. 7, a fost solicitată blocarea site-ului web menționat ca sursă care promovează informații false ce incită la ură și război, în condițiile stării de urgență, aprobate prin Hotărârea Parlamentului Nr. 41/2022. Menționăm că, Ordinul emis conţine indicații cu caracter obligatoriu și a fost transmis furnizorilor de rețea și/sau servicii de comunicații electronice, pentru a bloca, în condițiile legii, imediat accesul utilizatorilor din Republica Moldova la sursa menționată”, se arată în comunicatul SIS.

 

Amintim că, pe 19 ianuarie, SIS a blocat alte două portaluri: eadaily.com și bloknot.ru.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: