Sistemele de apărare aeriană ucrainești au doborât câteva aparate de zbor deasupra Kievului
Full Article 40 second read

Sistemele de apărare aeriană ucrainești au doborât câteva aparate de zbor deasupra Kievului

Câteva obiecte zburătoare au fost doborâte, pe 15 februarie, deasupra Kievului. Informația a fost confirmată de administrația capitalei ucrainene.

Potrivit autorităților ucrainene, în spațiul aerian au fost depistate 6 obiecte în total. Vizual, acestea arătau ca niște sonde cu reflectoare înclinate.

„Mijloacele de apărare aeriană lucrau asupra tuturor țintelor aeriene. Cele mai multe dintre aceste sonde au fost doborâte”, a informat administrația de la Kiev.

Potrivit armatei, astfel de obiecte ar fi putut fi folosite în scopuri de recunoaștere – de exemplu, pentru a observa cum este configurat sistemul de apărare aeriană din capitala ucraineană.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: