Site-ul MAEIE și cel al Președinței Republicii Moldova nu pot fi accesate în Rusia
Full Article 1 minutes read

Site-ul MAEIE și cel al Președinței Republicii Moldova nu pot fi accesate în Rusia

Din 8 iulie, site-urile Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) nu mai funcționează în Rusia. Tot în Rusia este imposibil să accesezi pe site-ul administrației Președintelui Republicii Moldova. Șeful serviciului de presă al MAEIE, Daniel Vodă, a declarat pentru NM că Rusia nu a fost avertizată despre acest lucru și a sugerat că ar putea fi defecțiuni tehnice.

Din 8 iulie, site-urile MAEIE și ale președintelui Republicii Moldova nu mai pot fi deschise în Rusia.

Purtătorul de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă, răspunzând la întrebările NM, a spus că nu au fost avertizați că site-urile vor fi indisponibile. El a sugerat că ar putea fi probleme tehnice. MAEIE a promis că va oferi ulterior un comentariu oficial.

NM a încercat să-l contacteze pe secretarul de presă al Ambasadei Rusiei în Moldova, Anatoli Loșakov, însă nu a răspuns la apeluri și mesaje.

Nici purtătoarea de cuvânt a Președinției, Sorina Ștefârța nu a răspuns apelului și mesajului NM.

Site-urile guvernului și ale parlamentului Republicii Moldova funcționează.

Site-ul MAEIE și cel al Președinței Republicii Moldova nu pot fi accesate în Rusia Site-ul MAEIE și cel al Președinței Republicii Moldova nu pot fi accesate în Rusia


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: