Șoferița troleibuzului, care a lovit mortal fata de 12 ani, reținută pentru 72 de ore
Full Article 40 second read

Șoferița troleibuzului, care a lovit mortal fata de 12 ani, reținută pentru 72 de ore

Șoferița, care a lovit mortal în după-amiaza zilei de 24 martie o fetiță de 12 ani, a fost reținută pentru 72 de ore. Informația a fost confirmată pentru NM de către ofițera de presă a poliției capitalei, Svetlana Scripnic.

Totodată, se mai cunoaște că șoferița troleibuzului are vârsta de 41 de ani. Accidentul s-a produs pe strada Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana.

Amintim că o fată de 12 ani a decedat, după ce a fost tamponată de un troleibuz. Impactul a avut loc în jurul orei 15:30 pe bulevardul Mircea cel Bătrân din sectorul Ciocana.

Preliminar s-a stabilit că, copila a fost lovită în timp ce traversa strada regulamentar, la o trecere nedirijată pentru pietoni.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: