Șoferul care a decedat noaptea trecută în accidentul de la Căușeni era primarul satului Hagimus
Full Article 1 minutes read

Șoferul care a decedat noaptea trecută în accidentul de la Căușeni era primarul satului Hagimus

Bărbatul de 68 de ani, care a decedat în urma accidentului care s-a produs noaptea trecută la intrarea în orașul Căușeni, este Anatolie Iepure, primarul satului Hagimus. Informația a fost confirmată de Inspectoratul de Poliție Căușeni pentru postul local de televiziune, Studio-L.

Partidul Liberal Democrat a publicat un necrolog în memoria lui Anatolie Iepure: „A fost un mare patriot, un luptător pentru adevăr și dreptate. În 1992 a luptat în prima linie pentru apărarea integrității Republicii Moldova. Drum lin spre cer, stimatul nostru coleg. Condoleanțe familiei îndurerate, rudelor, prietenilor, apropiaților. Domnul să vă aibă în pază” – se arată în mesaj.

Amintim că accidentul s-a produs pe 6 februarie, în jurul orei 22:30. Din motive deocamdată necunoscute, edilul satului Hagimus, raionul Căușeni, a pierdut controlul volanului unei mașini de model Dacia Duster, iar autoturismul a derapat și s-a lovit de parapetul metalic. În urma impactului, bărbatul de 68 de ani a decedat.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: