Șoferul care a răsturnat o brazdă pe gazonul din fața Catedralei riscă să fie sancționat. Reacția poliției
Full Article 1 minutes read

Șoferul care a răsturnat o brazdă pe gazonul din fața Catedralei riscă să fie sancționat. Reacția poliției

Agricultorul care a răsturnat o brazdă pe gazonul din fața Catedralei în timpul protestului fermierilor din 22 decembrie riscă să fie sancționat. Pe marginea acestui caz a fost pornită o procedură contravențională.

Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei Natalia Stati, „agentul constatator urmează să acumuleze toate materialele, însă deja a fost pornită procedura contravențională.”

Menționăm că spre finalul protestului care s-a desfășurat pe 22 decembrie în centrul capitalei, unul agricultorii au blocat pentru câteva minute circulația transportului pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzilor Bodoni și Pușkin. Unul dintre fermieri a răsturnat o brazdă pe gazonul din fața Catedralei.

O decizie finală pe acest fapt urmează a fi luată după examinarea tuturor circumstanțelor și probelor.

Primarul capitalei, Ion Ceban, a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook, referitor la acest incident. Potrivit primarului, „asta ar însemna că nu ne pasă de munca altor oameni.”

Amintim că fermierii au anunțat o nouă acțiune de protest pentru joi, 24 decembrie. Menționăm că tot în această zi este planificată ceremonia de învestire în funcție a noii președinte a țării, Maia Sandu.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: