„Solicităm păstrarea calmului”. Mascații de la Fulger desfășoară exerciții în Chișinău, cu implicarea unei blindate
Full Article 30 second read

„Solicităm păstrarea calmului”. Mascații de la Fulger desfășoară exerciții în Chișinău, cu implicarea unei blindate

Polițiștii anunță că la moment, angajații de la Fulger desfășoară exerciții tactice în Chișinău, în cadrul cărora va fi folosită și o blindată.

Scopul exercițiilor, potrivit oamenilor legii, este de a verifica abilitățile polițiștilor. Totodată, acestea fac parte din planul de acțiuni al instituției.

„Solicităm păstrarea calmului și evitarea răspândirii informațiilor eronate”, se arată în declarația Poliției Republicii Moldova.

Menționăm că anterior asemenea exerciții au avut loc în mai multe localități din țară.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: