„Solicităm păstrarea calmului”. Mascații de la Fulger desfășoară exerciții în Chișinău, cu implicarea unei blindate
Full Article 30 second read

„Solicităm păstrarea calmului”. Mascații de la Fulger desfășoară exerciții în Chișinău, cu implicarea unei blindate

Polițiștii anunță că la moment, angajații de la Fulger desfășoară exerciții tactice în Chișinău, în cadrul cărora va fi folosită și o blindată.

Scopul exercițiilor, potrivit oamenilor legii, este de a verifica abilitățile polițiștilor. Totodată, acestea fac parte din planul de acțiuni al instituției.

„Solicităm păstrarea calmului și evitarea răspândirii informațiilor eronate”, se arată în declarația Poliției Republicii Moldova.

Menționăm că anterior asemenea exerciții au avut loc în mai multe localități din țară.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: