„Solicităm să veniți cât mai curând în plenul Parlamentului”. Alexandru Slusari i-a transmis lui Stoianoglo lista beneficiarilor furtului miliardului
Full Article 1 minutes read

„Solicităm să veniți cât mai curând în plenul Parlamentului”. Alexandru Slusari i-a transmis lui Stoianoglo lista beneficiarilor furtului miliardului

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari a transmis Procuraturii Generale copia raportului Kroll 2, care conține lista beneficiarilor furtului miliardului. Informația a fost făcută publică de către Slusari pe pagina sa de Facebook, astăzi, 13 ianuarie. 

„Suplimentar vă comunic că aceste materiale au fost prezentate de compania Kroll către Procuratura Anticorupție în data de 22 martie 2018. În acest sens ne exprimăm nedumerirea cu referință la faptul că Procuratura Generală nu dispune de aceste documente”, se arată în textul demersului.

De asemenea, Slusari i-a solicitat procurorului general, Alexandru Sotianoglo să se prezinte cât mai curând în plenul parlamentului cu raportul privind investigarea circumstanțelor devalizării sistemului bancar din Republica Moldova.

Lista beneficiarilor jafului bancar din raportul Kroll 2 este transmisă către Procuratura Generală.Cu ocazia mă exprim…

Geplaatst door Alexandr Slusari op Maandag 13 januari 2020

Amintim că pe 10 ianuarie, Procuratura Generală a solicitat vicepreședintelui parlamentului, Alexandru Slusari să remită instituției lista beneficiarilor finali ai furtului miliardului, în contextul în care anexele ridicate ale raportului Kroll 2 „nu conţin un document cu denumirea  „lista beneficiarilor finali” sau un alt document cu o listă exhaustivă a beneficiarilor finali”.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: