Soția primarului interimar din Zastînca a decedat. Acum o lună, a murit fostul edil și partenera sa de viață
Full Article 2 minutes read

Soția primarului interimar din Zastînca a decedat. Acum o lună, a murit fostul edil și partenera sa de viață

Soția primarului interimar al satului Zastînca, raionul Soroca, a decedat. Aceasta se întâmplă la o lună de la moartea fostului primar al localității, cât și a soției acestuia. Anunțul cu privire la deces a fost făcut, în data de 10 decembrie, de reprezentanții Primăriei din sat.

„Cu profund regret, am aflat de trecerea în neființă a soției Primarului interimar al satului Zastînca, dna. Covalciuc Galina. Colectivul Primăriei Zastînca, exprimă sincere condolianțe familiei îndurerate și dlui. Primar interimar Covalciuc Valeriu. Fie ca bunul Dumnezeu, să mîngîie sufletul celor rămași nemîngîiați de tragica despărțire. Zbor lin către îngerii cerului”, se arată în mesajul Primăriei satului Zastînca.

***

Aproximativ cu o lună în urmă, fostul primar de Zastînca, împreună cu soția sa, au decedat în legătură cu complicațiile provocate de infecția COVID-19. Soția ex-primarului a fost doborâtă de virus la doar câteva ore după moartea partenerului său de viață. Cei au fost înmormântați împreună, în data de 11 noiembrie.

„Cu mare tristețe, am aflat că în aceeași zi la diferență de câteva ore, soția primarului, Eugenia Covalciuc, a decedat și dumneaei. Durere mare pentru familia domnului primar. Aducem sincere condoleanțe familiei”, declara preotul satului Zastînca.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: