Spațiul aerian asupra orașului Sankt Petersburg a fost închis din cauza unui obiect zburător neidentificat
Full Article 40 second read

Spațiul aerian asupra orașului Sankt Petersburg a fost închis din cauza unui obiect zburător neidentificat

Un obiect zburător neidentificat a fost depistat la circa 160-200 km de orașul Sankt Petersburg din Rusia, informează portalul „Fontanka” (Фонтанка) cu referire la informația Ministerului rus al Apărării, transmisă spre aeroportul Pulkovo.

Spațiul aerian asupra Sankt Petersburgului a fost închis până la ora 13:20. Anterior, oficialii ruși au anunțat că cursele aeriene vor fi reținute până la ora 12:00.

Oficialii ruși nu au oferit deocamdată informații oficiale despre închiderea spațiului aerian asupra orașului.

UPDATE (12:07) Spațiul aerian a fost redeschis. Ministerul rus al Apărării a precizat că s-a recurs la închidere pentru a testat sistemul de apărare antiaerian din zona vestică, informează RIA Novosti.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: