„Speculații”. Cum comentează PSRM informațiile privind presupusa „fugă” din țară a lui Igor Dodon?
Full Article 2 minutes read

„Speculații”. Cum comentează PSRM informațiile privind presupusa „fugă” din țară a lui Igor Dodon?

Partidul Socialiștilor (PSRM) a dezmințit informațiile vehiculate în unele surse mass-media, potrivit cărora, liderul formațiunii Igor Dodon ar fi „fugit” din țară, din cauza faptului că „s-ar fi pregătit reținerea sa” de către oamenii legii. Contactată de NM, purtătoarea de cuvând a PSRM Carmena Sterpu a precizat că Igor Dodon va reveni în Republica Moldova, cel târziu, vineri.

În seara de 5 octombrie, liderul PSRM Igor Dodon a venit cu o reacție cu privire la suspendarea și reținerea lui Alexandr Stoianoglo. Deputatul socialist a calificat cele întâmplate drept „o greșeală politică fatală”. De asemenea, acesta a menționat că a planificat o deplasare de două zile în afara țării. Informația a provocat comentarii aprinse pe internet. Unele canale de pe Telegram au publicat informația, potrivit căreia, acesta „ar fi părăsit țara pentru că s-ar pregăti reținerea sa”.

Contactată de NM, purtătoarea de cuvânt a socialiștilor, Carmena Sterpu, a respins informația: „Speculații. Domnul Dodon este plecat pentru două zile într-o deplasare de lucru (planificată anterior) și cel târziu vineri va fi în țară”.

În ajun, în cadrul unei emisiuni înregistrate la postul de televiziune N4, Igor Dodon a declarat că se va afla la Moscova, alături de mai mulți deputați socialiști, printre care și Bogdan Țîrdea, care va prezenta cartea sa despre ONG-uri. de asemenea, Igor Dodon a menționat că va avea în capitala Rusiei câteva întâlniri „de lucru”.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: