„Sper că înțelepciunea va triumfa”. Premierul Ion Chicu și-a exercitat dreptul la vot
Full Article 2 minutes read

„Sper că înțelepciunea va triumfa”. Premierul Ion Chicu și-a exercitat dreptul la vot

Premierul Ion Chicu este printre primii oficiali care și-au exercitat dreptul la vot. Acesta a mers la secția de votare împreună cu soția sa la ora 7:30. Șeful executivului a menționat și-a exprimat speranța că, de mâine, politicienii vor reveni la munca în folosul poporului. 

„Acest scrutin va arăta dacă Moldova poate organiza alegeri libere. A fost multă tensiune din partea politicienilor, sper că astăzi poporul pune punct acestei campanii electorale, de mâine vom avea un președinte ales de popor și vom putea continua activitățile menite să schimbe lucrurile bune în țară, să putem asigura oamenilor vîrstnici pensii decente, iar tinerilor posibilitatea de a munci aici, în țară. Să aducem oamenii de valoare din afara țării. Fiindcă lumea parcurge o perioadă complicată, sper că votul de astăzi să asigure țării posibilitatea să trecem peste criză și să ținem piept. Sper că înțelepciunea va triumfa și de mâine în țară va fi pace, iar politicienii vor reveni la munca în folosul poporului, nu în serviciul lor personal”, a declarat prim-ministrul Ion Chicu.

Soția lui Ion Chicu a menționat că speră „la un viitor prosper, o societate consolidată, pace și bunăstare”.

***

Cetățenii Republicii Moldova își aleg astăzi președintele. Cei doi candidați care au acces în turul II de scrutin sunt Maia Sandu și Igor Dodon.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: