„Spre surpriza neplăcută a unora, am revenit la Chișinău”. Andrian Candu a povestit despre călătoria sa în Cehia
Full Article 2 minutes read

„Spre surpriza neplăcută a unora, am revenit la Chișinău”. Andrian Candu a povestit despre călătoria sa în Cehia

Liderul grupului parlamentar Pro Moldova Andrian Candu s-a întors în Republica Moldova. Anunțul a fost făcut de către deputat în cadrul unei intervenții live pe pagina sa de Facebook. Acesta a menționat că a fost în Cehia să își viziteze familia, pe care nu a mai văzut-o de trei luni.

„Au fost multe speculații, chipurile Candu a plecat din țară, nu mai revine. Iată că cei care nu mă așteptau, să știe că am revenit iarăși la Chișinău, alături de echipa Pro Moldova, gata ca niciodată și plin de energie să luptăm cu această guvernare care face mult rău țării”, a declarat Candu.

Andrian Candu a relatat că a ajuns la Praga cu un zbor din București. Până în capitala României acesta a mers cu mașina, iar în Cehia a intrat pentru că deține permis temporar de ședere în această țară.

„Nu mi-am văzut familia de trei luni și am fost bucuros să petrec alături de ei o săptămână, aproape că nu ne-am despărțit, doar când copiii mergeau la școală sau grădiniță. Da, în Cehia aproape că a trecut complet pandemia, mai sunt unele restricții, dar ele sunt normale și ușor de trecut peste ele”, a mai spus politicianul.

Andrian Candu a mai spus că nu a intenționat niciodată să părăsească Moldova pentru totdeauna.

„Spre surpriza neplăcută a unora, am revenit la Chișinău”, a mai spus deputatul.

Amintim că, pe 27 mai, Procuratura a anunțat că va verifica activitatea liderului grupului parlamentar Pro Moldova, Andrian Candu în perioada în care el a fost ministru al Economiei.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: