Start vânzări într-un nou complex imobiliar grandios! Vezi despre ce este vorba
Full Article 40 second read

Start vânzări într-un nou complex imobiliar grandios! Vezi despre ce este vorba

Un nou proiect imobiliar a fost lansat la Ialoveni, la doar un minut de Chișinău. Este vorba despre un concept inedit care depășește standardele de calitate după care se construia până acum în oraș. Beneficiază ți tu de prețul de la Startul de Vânzări de 450 euro/m2.

AFLĂ DETALII DESPRE NOUL COMPLEX REZIDENȚIAL DIN IALOVENI!!

La doar 1 minut de Chișinău apartamentul tău ideal te așteaptă! Vezi și tu planificări și metraje din noul complex imobiliar Alexandru cel Bun din Ialoveni! ACHITARE ÎN RATE, DOAR 15 % PRIMA RATĂ! Prețul de START VÂNZĂRI – 450€ /M2Află detalii aici: 📞 078 777 851

Posted by Proimobil.md on Tuesday, June 30, 2020

Complexul reprezintă o nouă filosofie de a locui, prin compartimentări inteligente ale apartamentelor, dar și infrastructura proiectului care va include numeroase facilități pentru locatari precum spații comerciale la parter, curte interioară de tip închis, teren de joacă pentru copii, parcări subterane, debarale. Totul integrat într-o comunitate care constiuie o adevărată reîmprospătare a întregii zone.

Sunt disponibile apartamente la suprafețele:

1 odaie 40.8 m²-46 m²
2 odăi  56.9 m²-75.8 m²
3 odăi  80.4 m²-81.8 m²

Compania de construcție vă oferă posibilitatea de achitare flexibilă în rate, prima rată fiind de doar 15% din prețul apartamentului.

Sună: 078 777 851

proimobil.md

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: