„Steagul nostru revine acolo unde îi este locul”. Armata Ucrainei a eliberat trei localități de sub ocupația rusă
Full Article 1 minutes read

„Steagul nostru revine acolo unde îi este locul”. Armata Ucrainei a eliberat trei localități de sub ocupația rusă

Președintele Ucrainei Vladimir Zelenski, în cadrul unei noi adresări către cetățeni, a remarcat progresul contraofensivei armatei ucrainene, care a început săptămâna trecută. Zelenski a anunțat despre eliberarea a două localități ucrainene din sudul țării și una în regiunea Donețk. 

„Doresc să mulțumesc militarilor Batalionului 63 al Brigăzii 103 Apărare Teritorială, care au asigurat rezultatul în regiunea Donețk. Așezarea a fost eliberată”, a precizat Zelenski.

Președintele Ucrainei a spus că „și brigada 54 direcția Lisiceansk-Seversk a făcut făcut pași buni, a înaintat, a ocupat anumite înălțimi”.

De asemenea, Zelenski s-a referit aparte la batalionul 42. „Datorită acțiunilor sale eroice, două așezări din sudul statului nostru au fost eliberate”, a spus Zelenski.

„Steagul nostru revine acolo unde îi este locul. Și nu există loc pentru ocupanți pe pământul nostru”, a conchis Zelenski.

De menționat că astăzi este cea de-a 194-a zi de război în Ucraina. Amintim că, pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. Liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: